On...

posebni tretmani kreirani za muškarce

Briga o fizičkom izgledu i nega lica i tela opravdano su postali sastavni deo života savremenog muškarca. Mladalački, negovan i uredan izgled sa sobom donose samopouzdanje koje je neophodno za uspeh u svakom polju.

Lola Beauty Concept nezi muške kože pristupa na poseban način. Kao što je svaki muškarac poseban, tako i mi sve tretmane kreiramo u skladu s individualnim potrebama klijenta.

Naši tretmani i profesionalni proizvodi koje koristimo za negu muškog lica i tela prilagođeni su specifičnim potrebama muške kože.

Proizvodi za negu lica muškaraca posebno su razvijeni kako bi odgovorili na potrebe muške kože, koja je oko 15 do 20 posto deblja od ženske i bogatija žlezdama koje luče sebum, što često rezultira sklonošću ka aknama i nepravilnostima. Proizvodi specifično formulisani za negu muškog lica su odgovor su na te probleme, jer pružaju koži vlažnost i sadrže manje ulja, tako da pore nisu dodatno opterećene.

Samo za jači pol...

U Lola Beauty Conceptu jačem polu na raspolaganju su tretmani i nega vrhunskim preparatima i aparatima (mezoterapija bez iglemasaža lica), a znajući da muškarci teže jednostavnosti i ne vole da gube mnogo vremena na ulepšavanje, svaki tretman je prilagođen specifičnim potrebama pojedinačnog klijenta.

Pozovite nas i zakažite konsultacije
potpuno besplatno!

064 64 10 001