Skeyndor

Piling

Tradicija duža od 50 godina

Šta je to Skeyndor hemijski piling?

HEMIJSKI PILING KOJI VRAĆA BLISTAVU ČISTOĆU I OBNAVLJA ZDRAVI MIKROBIOM VAŠEG LICA

Za čisto i blistavo lice potreban je redovan i temeljan piling koji će uklanjanjem nečistoća i mrtvih ćelija osloboditi prirodnu lepotu i zdrav izgled kože. Skeyndorov inovativni hemijski piling, osim što temeljno čisti kožu naprednom PROBIOME Peel tehnologijom, štiti i obnavlja mikrobiom kože. Nakon ovog tretmana, lice je vidljivo osveženo, sjajno i glatko, a estetski problemi kože su uklonjeni ili umanjeni.

Kome je namenje Skeyndor hemijski piling?

Redovno čišćenje lica hemijskim pilingom potrebno je za sve tipove kože i u svim razdobljima života. Koristi se već i u kasnim tinejdž godinama – kako bi se uklonile akne, ali i u zrelo doba, kad ovaj tip nege pomaže da se obnovi mladolikost kože, spreče staračke pege I smanji tonus.

Na koji način deluje Skeyndor hemijski piling?

Lepota i zdravlje kože zavise od njene čistoće. Uklanjanjem mrtvih ćelija i nečistoća, viška masti, znoja i čestica iz okoline koža se oslobađa naslaga koje umanjuju njenu funkciju i zagušuju prirodan zdravi sjaj.

Zato se čista koža oseća i izgleda bolje.

Inovativna Skeyndor PROBIOME Peel linija proizvoda njeguje i obnavlja prirodni mikrobiom kože i tako pridonosi sigurnosti, zdravlju i dobrom izgledu kože. Za svaki od tipova kože Skeyndor PROBIOME Peel linija ima posebno formulisan preparat za piling koji na najbolji način čisti, neguje I popravlja eventualne estetske probleme.

Trajanje i učestalost Skeyndor hemijskog pilinga?

Tretman traje 60 minuta, a učestalost zavisi od potreba i stanja kože. Prilikom pregleda pružićemo vam stručan savet o učestalosti I tipu potrebnih tretmana. Profesionalni tretman hemijskog pilinga ne sme se ponoviti unutar 21 dana, koliko je koži potrebno da se oporavi I regeneriše.

Koraci Skeyndor hemijskog pilinga

#1 ČIŠĆENJE

Lice se čisti od šminke i nečistoća.

#2 PRE-PEEL FAZA

Lice se odmašćuje posebnim Prepeel Degreasing losionom.
Kako bi se zaštitili osjetljivi dijelovi lica (uglovi usana, usne, područje oko očiju nosa) nanosi se Pre-Peel Protective krema

#3 PEELING FAZA
Zavisno od tipa i problematike kože, odabraćemo primeren preparat za vas i posebnom četkicom ćemo ga naneti na lice. Preparat djeluje između 2 i 10 minuta, zavisno od tipa kože I njenih potreba. Preparat se odstranjuje vodom.
#4 POST-PEEL FAZA
Neutralising Post-Peel Maska se nanosi na lice u debelom sloju i ostavlja da deluje nekoliko minuta kako bi se izjednačio pH kože. Koža se zatim rebalansira Expert Cleanse Rebalancing Hydracomfort sprejem, a zatim se umasira Skin Revitalizing Booster.
#5 FAZA NEGE I ZAŠTITE
Multibiotic Restoring Kompleks će obnoviti zdrav mikrobiom kože i umiriti kožu nakon piling tretmana. Zadnji korak njege je nanošenje DD Age Defence SPF50 kreme koja pruža visok stepen zaštite od UV zraka i plavog svetla, tonira i ujednačava ten.

Kućna nega nakon Skeyndor hemijskog pilinga?

Nakon tretmana dobićete paket za sedmodnevnu kućnu negu od Skeyndor-a.

Pozovite nas i zakažite konsultacije
potpuno besplatno!

064 64 10 001