NOVO!

Nemačka, MEDICINSKA DERMOKOZMETIKA u Lola beauty conceptu

Reviderm aparati, profesionalni preparati i procedure koje se sprovode u beauty centrima i klinikama i preparati za kućnu negu ujedinjeni su u sistem.

Reviderm se oslanja na holistički koncept nege

Reviderm Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu, nešto je za što su mnogi čuli, ali ne znaju o čemu je tačno reč. Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i negovan izgled.
Nakon ciljanog uklanjanja odumrlih ćelija s posebnim uređajem (Reviderm Skin Peeler), stimuliše se snažan rast novih zdravih ćelija u bazalnom sloju kože. Nove ćelije potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala mikrooštećenja. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija.

Kako funkcioniše mikrodermoabrazija?

Ovo je nežna, bezbolna procedura, bez rizika od alergije i ožiljaka, procedura kojom možemo individualno regulisati do kog stepena želimo pristupiti tretmanu. Uz pomoć kristala aluminijum oksida ( kristali koji se takođe koriste u stomatologiji) , Reviderm Skin Peeler nežno i bezbolno te na kontrolisan način odstranjuje gornji sloj ćelija. Nakon ovog ciljanog uklanjanja odumrlih ćelija, stimuliše se snažan rast novih zdravih ćelija kojima je potrebno osigurati nakon samog tretmana i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate nakon tretmana. Izbor odgovarajućih aktivnih sastojaka, u Reviderm sistemu, prepustićete svom beauty terapeutu koji će vas ciljanim izborom tretmana kao I izborom kućne nege postepeno I sigurno voditi do zdrave I negovane kože. Što nam je I zajednički cilj.

Kome je namenjena mikrodermoabrazija?

Svim tipovima kože tj svima!
Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu zbog akni, dehidriranu ili ste se samo odlučili da je vreme da se ozbilnije posvetite brizi o vašoj koži. Mikrodermoabrazija je tretman za vas!

Prednosti mikrodermoabrazije!

Svaka žena želi zdravu i negovanu kožu. Ukoliko vam geni nisu naklonjeni i imate zahtevniju kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica, uz pomoć vrhunskih tretmana, a potom i preparata- vaša će koža ubrzo zablistati!