Nega tela

Masaža tela

Relaks masaža

Terapeutska masaža

Parcijalna masaža

Limfna drenaža

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža+pakovanje

Pakovanje tela

Anticelulit tretman

Termo-aromaterapija tela

Da li znate za legendu o nastanku moderne aromaterapije?

Francuski hemičar i parfemdžija Rene Maurice Gattefosee je, navodno, nakon eksplozije u svojoj laboratoriji, uronio opečene ruke u posudu sa eteričnim uljem lavande, nakon čega je odmah osetio olakšanje, a opekoteine su se zacelile iznenađujuće brzo. To je bio početak moderne aromaterapije kakvu danas poznajemo. Ne zaboravimo, međutim, da se biljke u lečenju ljudi koriste od pamtiveka.

Aromaterapija je kontrolisano korišćenje eteričnih ulja u svrhu očuvanja zdravlja, lečenja i prevencije bolesti.

Hemijski sastojci eteričnih ulja farmakološki deluju na tkiva i organe, kao i na hormonski i nervni sistem. Eterična ulja svojim mirisom deluju i na raspoloženje i emocije, tako što putem receptora u nosu informacija koju nosi miris direktno odlazi u mozak, a postoji još i skriveno feromonsko delovanje.

Eterična ulja se koriste na različite načine, a kod nas je, usled preovladavajuće engleske verzije aromaterapije, najzastupljenija metoda dermalne primene putem aroma-masaže.

Svako eterično ulje sadrži različite i brojne složene biohemijske supstance (vitamine, prirodne antibiotike i antiseptike, itd.) što znači da svako ulje deluje različito. Kako eterična ulja deluju na više fizičkih funkcija istovremeno, aromaterapijom možemo aktivno sprečavati ili otklanjati brojne neprijatnosti, bilo da je reč o poteškoćama u psihofizičkoj kondiciji, narušenoj prirodnoj ravnoteži fiziološke funkcije kože ili je pak u pitanju samo održavanje lepote kože na kojoj se, na kraju krajeva, odražava i fizičko zdravlje.

Aromaterapija lica i tela su potpuno individualni tretmani, tako da izbor eteričnih ulja vršimo u prema potrebama i ukusu naših klijenata, i za svakoga pripremamo poseban preparat.

Wellness nega tela

Još pre 2000 godina izrekom „mens sana in coprore sano“ poručeno nam je da nema zdravog duha bez zdravog tela.

Wellness je savremeni pojam koji koristimo za ovaj drevni koncept, a koji nas usmerava ka usvajanju navika usmerenih na poboljšanje zdravlja, kvaliteta života i maksimalnom razvoju potencijala svakog pojedinca.

U savremenom društvu, svi smo neprekidno izloženi stresu i različitim štetnim uticajima. Da bismo se vratili u mentalni i fizički balans, s vremena na vreme potrebno je da ugodimo sebi. Lola Beauty Concept, oaza mira i lepih vibracija, pripremio vam je specijalno dizajnirana wellness iskustva.

Pakovanje tela belom čokoladom hidrira, regeneriše i bogato hrani kožu tela. Preporučuje se osobama sa suvom, umornom i kožom izloženom stresu.

Intenzivna hranljivo-regenerativna Milk&Honey opuštajuća mašaža neguje i hrani kožu tela. Nakon masaže sledi pakovanje hranljivim proizvodima na bazi meda i mleka sa mirisom vanile.

Maska za telo na bazi algi, bogata mineralima i vitaminima, hidrira kožu, poboljšava tonusi i utiče na smanjenje celulita.

Pozovite nas i zakažite konsultacije
potpuno besplatno!

064 64 10 001