Jaki antioksidansi,

jaki anti age tretmani.

Kod pojave prvih znakova starenja, koža gubi volumen, pojavljuju se bore, takođe dolazi do gubitka gustine i stabilnosti kože a kapilari su izraženii lakše “pucaju”.

Kako i sa kojim sastojcima održati stabilnu kožnu barijeru i čvrste kapilare?

Ključni aktivni sastojci koji mogu da regulišu i održe pH kože su antioksidansi. Moćne aktivne komponente koje se bore protiv oksidativnog stresa i slobodnih radikala koji dovode do nepovoljnih promena na koži.

Inače oksidativni procesi uzrokuju brojni faktori; Stres, UV zračenja, radijacija, različita zagađenja, lekovi, neuredan način života, česte dijete... Slobodni radikali formiraju agresivne molekule koje uništavaju ćelije i dovode do PREURANJENOG STARENJA KOŽE.

Rešenje za negu kože su tretmani i preparati koji sadrže aktivne sastojke, poput OPC, vitamin C, vitamin E. Aktivni sastojci deluju na više nivoa, štite kožu od dejstva slobodnih radikala, jačaju vezivno tkivo i kolagen, stabilizuju kapilare podstiču obnavljanje i uravnoteženost ćelija.

OPC i OPC forte najsnažnije oružje protiv oksidativnog stresa. Vitamin C, vitamin E busteri deluju na kolagen.

Za naredni period pripremili smo nove tretmane i kućnu negu bogatu antioksidasima, kao i jedinstvene pakete za negu kože.