friendly

SUN

Otkrijte kako sunce da postane prijatelj vaše kože.

Novo!

Friendly sun tretman iz REVIDERMA!

Otkrijte kako sunce da postane prijatelj vaše kože. Daćemo vam mnogo saveta a pripremili smo novi Reviderma tretman koji će koži vratiti blistavi sjaj i pružiti zaštitu tokom sunčanih dana.

Šta se događa sa kožom nakon zime?

Svaka koža je priča za sebe kada govorimo o nezi i potrebama, ali je najčešće koža nakon zime

 • dehidrirana

 • površinski sloj ćelija zadebljao

 • pore su zatvorene

 • bore su izražene

Novo!

Friendly sun tretman iz REVIDERMA!

Koraci tretmana

Ovog proleća obećaj samoj sebi da ćeš zdravlje, negu i lepotu svoje kože staviti na prvo mesto.

Uz pomoć

FRIENDLY SUN

tretmana

 • koži vraćamo vlagu
 • preveniramo raspadanje postojećeg kolagena
 • potenciramo stvaranje novog kolagena
 • uz pomoć REVIDERM mikrodermoabrazije oslobađamo kožu površinskog sloja ćelija
 • uz pomoć REVIDERM ultrazuka aktivne sastojke dugotrajno zadržavamo u potkožju

i za kraj te upoznajemo s REVIDERM mineralnom kozmetikom koju će tvoja koža obožavati!

Ultrazvuk i mikrodermoabrazija - sinergija tehnologija za vidljive rezultate

Nekada davno kožu smo agresivno otvarali uz pomoć parenja pora. Danas, osim u posebnim situacijama, koristimo aparate i tehnologije koji na uspešniji, a manje agresivan način otvaraju pore kako bi ono moglo na pravi način primiti aktivne sastojke uz čiju ćemo pomoć kožu lica dovesti u željeno stanje.

Baš takvi su REVIDERM ultrazvuk i mikrodermoabrazija. U našem novom Friendly Sun tretmanu: uz pomoć REVIDERM mikrodermoabrazije oslobađamo kožu, otvaramo pore uz pomoć REVIDERM ultrazvuka boostujemo ćelije s aktivnim sastojcima i zadržavamo ih u potkožju

Imaš li problem sa izborom SPF kreme?

Za kože sa određenim problematikama, poput masnih koža sklonih izbijanjima, veliki izazov može predstavljati odabir SPF zaštite koja neće dodatno opterećivati kožu. Iz REVIDERMA dolazi posebna kombinacija dva proizvoda. O čemu se radi? Prilikom nanošenja vašeg SPF-a dovoljno je dodati pipetu Pro microbiome seruma odabranom SPF-u i na taj način vašu SPF kremu učiniti idealnom za tvoju kožu.

Što su zapravo ceramidi i zašto ih koža obožava?

Ceramidi su po svom sastavu masnoće, ali ujedno i strukturni elementi kože koji okružuju i štite ćelije od starenja.

Zašto su Ceramidi potrebni svakoj koži?

Ceramidi čvrsto drže ćelije kože zajedno u najplićem sloju kože. Na taj način doprinose zadržavanju vlage u koži, a dodatno je štite od alergena i spoljnih agresora. Ceramidi nisu važni samo za zdrav izgled, već i za zdravo funkcionisanje kože.

U novom REVIDERM tretmanu Friendly sun, CERA ampula sa kompleksom ceramida stabilizovaće kožnu barijeru i znatno redukovati trasepidermalni gubitak vlage. Prevedeno, podstaći ćemo proces vlaženja kože i produžiti mu trajanje.

Šta su peptidi i zašto treba da budu neizostavni deo nege kože?

Peptidi su kratki lanci aminokiselina, a aminokiseline su "gradivni blokovi" proteina. U zavisnosti od kombinacije aminokiselina postoji mnogo vrsta peptida, a one koje poznajemo i koristimo u dermokozmetici su npr. kolagen, elastin, keratin itd.

U PEPTIDE tightening ampulu REVIDERM laboratorija sakrila je posebne vrste peptida koji čine čuda:

Palmytol Tetrapetide 72 održava mladenačku elastičnost i povećava gustoću i čvrstoću kože → koža postaje otpornija i prvi znakovi starenja su usporeni

Palmitoyl Tripeptide-1 i Palmitoyl Tetrapeptide-7 poboljšava proces regeneracije kože, aktivira fibroblaste, deluje na formiranje novog kolagena i poboljšava elastičnost → dubina i volumen bora su smanjeni

Palmitoyl Tripeptide-5 sprečava prirodno raspadanje vlastitog kolagena → tekstura kože je poboljšana

U novom REVIDERM tretmanu Friendly sun, PEPTIDE tightening ampula sa visoko tehnološkim peptidima delovaće na samu srž procesa starenja kože i podstaknuti njeno podmlađivanje i čvrstoću

Zašto su Pro microbiome serumi iz REVIDERMA drugačiji od ostalih?

Bakterije na našoj koži čine koristan ekosistem – mikrobiom kože u kojem koegzistira više od 1000 različitih vrsta bakterija. Neravnoteža u ovom složenom ekosistemu toliko utiče na kvalitet naše kože pa se microbiom vrlo često spominje i kao poseban sloj kože koji zahteva puno pažnje!

REVIDERM Pro microbiome serumi osim probiotičkih, imaju posebna prebiotička i postbiotička svojstva. Najposebniji su po svojim komunikacijskim hakerima – aktivnim sastojcima koji prekidaju komunikaciju između loših bakterija i tako vraćaju kožnu barijeru u balans.

U našem novom prolećnom Friendly sun tretmanu Pro microbiome serume uključili smo u završnu negu koju uz pomoć prikladno odabranog SPF proizvoda prilagođavamo individualnim potrebama kože koju ćemo u tretmanu tretirati.

Maska koja je potrebna vašoj koži!

Ova lipidima bogata maska za učvršćivanje osnažena je sa 5 peptida za čvršću i intenzivno nahranjenu kožu:

 • pet biomimetičkih peptida koji deluju kao pojačivači kolagena
 • maska sadrži i hijaluronsku kiselinu koja osigurava trenutni intenzivni prodor vlage u potkožje
 • maska sadrži i Omega-3 masne kiseline koje deluju protiv poremećaja kožne barijere i keratinizacije
 • dodatno, Omega-3 masne kiseline preveniraju gubitak vlage i tako osnažuju učinak ceramida i hidratacije

Peptide line lift maska je zaista čudesna, a kada je nanosimo na potkožje čije smo ćelije prethodno napunili ceramidima i/ili peptidima kao u našem Friendly Sun tretmanu, njeni benefiti još više dolaze do izražaja

Zašto sve više žena bira mineralni make-up?

Mineralni make-up ne zatvara pore te omogućava koži normalno disanje. Idealan je za osetljivu kožu, ali mogu ga koristiti svi. Dermatolozi često naglašavaju dobrobiti upotrebe mineralne kozmetike jer, osim dekorativne uloge, ona pruža i svojstva nege, zaštite i umirenja kože. REVIDERM filozofija mineralnog make-upa je: koristiti sastojke iz prirode kako bi na zdrav i prirodan način istakli žensku lepotu.

Ako još niste imali prilike da isprobate naš mineralni make-up, naš novi prolećni tretman za lice – Friendly Sun – idealna je prilika za to jer u završnom koraku nakon tretmana, klijentima na lice nanosimo nežan Secret foundation serum.

Naši klijenti koje ga koriste, za njega kažu: “Nešto što nije puder, ali moju kožu čini savršenom na pogled i dodir!”

Pozovite nas i zakažite vaš tretman već sada

064 64 10 001