Fresh caviar

TRETMAN SVEŽIM ĆELIJAMA KAVIJARA

Ericson Fresh caviar profesionalni tretman koristi sve kvalitete kavijara u borbi protiv prevremenog starenja.

Ovaj tretman prija jednostavno svima! Ericson Fresh caviar profesionalni tretman koristi sve kvalitete kavijara u borbi protiv prevremenog starenja. Ovaj veoma hranljiv tretman sa visoko regenerativnim potencijalom pomaže stimulaciju ćelijskog metabolizma u dubini, pružajući esencijalne hranljive sastojke za mladalački izgled kože. Profesionalni ekstrakt svežeg kavijara predstavlja apsolutno savršenstvo. Za sve žene koje traže samo najbolje, od ključnog je značaja u anti-age paketu tretmana.

Ćelije svežeg kavijara karakteristične su po svom izuzetno hranljivom sadržaju punom proteina. Obiluju peptidima i amino kiselinama i kompatibilne su i sa najosetljivijim tipovima kože.

Svi proizvodi sadrže prirodni bakteriostat na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, kvasca i buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Luksuzan set proizvoda sadrži neophodne čistače za uklanjanje ostataka šminke i svih nečistoća na licu, vratu i dekolteu, kako bi koža bila pripremljena za pravo bogatstvo i luksuz, njegovo veličanstvo – kavijar kremu.

Ulje sa zlatnim česticama čisti kožu i izbeljuje ten. Hrani je i hidrira, čineći je mekom. Dazzling vodica osvežava, pročišćava dok hrani i regeneriše.

Hidrantna krema je obogaćena hidrantnim sastojcima, obnavlja vlažnost suve, dehidrirane, kože i briše tragove umora i starenja. Čini kožu glatkom i blistavom.