Feel Your Beauty

Snaga faktora rasta za primetnu lepotu kože

Naš novi tretman s faktorima rasta ciljano je osmišljen za kožu koja je izgubila sjaj i vitalnost. Želite li da vaša koža zrači mladošću i punoćom, ovo je tretman koji trebate isprobati!

Feel Your Beauty

Reviderm proizvodi sa faktorima rasta

Vreme je za REVIDERM proizvode s faktorima rasta

REVIDERM laboratorije sintetisao je čak tri različita faktora rasta – EGF, FGF i IGF – koji deluju sinergijski kako bi podstakli regeneraciju kože na većim dubinama, rezultirajući glatkom, čvrstom i hidriranom kožom. Faktori rasta su proteinski spojevi od velike važnosti u obnovi i regeneraciji tkiva u telu. Ovi faktori podstiču rast novih ćelija, proizvodnju kolagena i elastina i doprinose očuvanju zdravog i mladolikog izgleda kože.

Visoko kvalitetna nega zrele kože sa REVIDERM potpisom

Novi kvartalni tretman Feel Your Beauty koristi proizvode sa faktorima rasta, posebno osmišljene za kožu koja traži obnovu i mladenački sjaj. Tretman je dizajniran za intenzivnu negu i prevenciju starenja, osiguravajući delovanje aktivnih sastojaka do najdubljih slojeva kože.

9

koraka tretmana

Šta klijenti mogu očekivati?

Uz kombinaciju naprednih tehnologija, kao što su mikrodermoabrazija i ultrazvuk, te snagu REVIDERM faktora rasta, Feel your beauty tretman nudi brzu transformaciju kože. Nakon tretmana koža će izgledati osvježeno uz vidljiv lifting efekt. Posebno vidljiva promjena bit će ona u okoloočnoj zoni – tamni krugovi i vrećice oko očiju osjetno će se smanjiti, a kontura lica bit će zategnutija i sjajnija.

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku nege

Growth factor cell renewal eye serum

Growth factor cell renewal eye serum, formuliran je kako bi zagladio bore i smanjio tamne krugove. Obogaćen moćnim faktorima rasta poput EGF, FGF i IGF, ovaj serum intenzivno hidratizira i učvršćuje osjetljivo područje oko očiju za blistav, mladenački izgled. Ovaj visokokvalitetan serum dizajniran je za aktiviranje regeneracije stanica i obnavljanje mladenačke vitalnosti.

Growth factor cell renewal concentrate

Growth factor cell renewal concentrate potiče aktivaciju stanica s kompleksom faktora rasta djelujući na vidljivo zatezanje kože i njezinu čvrstoću. Idealan je za kožu koja traži regeneraciju, posebno za zrelu kožu s izraženim znakovima starenja. Osim faktora rasta, obogaćen je hijaluronskom kiselinom i boosterom za čvrstoću kože koji štiti i obnavlja njezine proteinske strukture.

Growth factor cell renewal fluid

Growth factor cell renewal fluid idealan je za kožu kojoj su potrebne intenzivna hidratacija i obnova. Ovaj lagani 24-satni fluid svojom moćnom formulom i aktivnim sastojcima pruža intenzivnu hidrataciju i obnovu, te poboljšava čvrstoću i tonus kože. Dodatno štiti kožu uz antioksidativnu zaštitu u obliku Vitamina C. Uz pomoć inkapsuliranih glikoceramida jača kožnu barijeru.

Pozovite nas i zakažite konsultacije
potpuno besplatno!

064 64 10 001