Ella Baché Tomato linija

Tretman i preparati koji su naš favorit ovog leta! Iskreno smo  oduševljeni rezultatima izgleda kože nakon tretmana, a naši klijenti uživaju tokom tretmana i naravno osećajem i izgledom lica posle tretmana.

Dakle, Ella Bache Tomato linija za dubinsko čišćenje kože od svih zagađenja, hidrataciju, blistavost, prosvetljenje… sve što je potrebno koži koja trpi pritisak ubrzanog tempa svakodnevice.

Protokol tretmana

Thomato enzimski piling

za instant blistavost. Prefinjena transformišuća tekstura iz gela u ulje zatim u mlečnu emulziju. Sve uz laganu opuštajuću masažu lica.

Dejstvo: masaža, eksfolijacija, pročišćavanje, hidratacija, antioksidativno dejstvo. Nakon pilinga koža je pripremljena za sledeći korak.

Tretman za predeo oko očiju

  • Nutridermologie
  • Uglađuje osetljivu kožu oko očiju
  • Protiv nadutosti podočnjaka
  • Osvežava
  • Tonira

Blaga masaža dela oko očiju, zatim peel off maska samo za osetljivu kožu sa božanstvenim mirisom eteričnog ulja ruže, proteina pirinča, alginatni ekstrakti.

Kada u jednom potezu odstranimo masku, sledi nanošenje kreame za završnu negu.

Predeo kože oko očiju je prosvetljen, dreniran nahranjen i sjajan. 

Thomato peel off maska

Za sve tipove kože, protiv nadutosti i vidljivo osveženom kožom.  

Prijatan osećaj hlađenja nakon nanošenja maske. Nakon 15 min delovanja skidamo je u jednom potezu. Koža je blistava, uglađena i pročišćena.

Maska ima izuzetno prijatan miris pirinčanog pudera i alginatnog ekstrakta.

Thomato maska za vraćanje blistavosti

Za siv i beživotan ten, kožu izloženu zagađenom okruženju.

Ojačava imunitet kože, bez iritacija.

Maska na bazi likopena, polifenoli kore organskog paradajza, hrani, hidrira obnavlja kožu lica vrata i dekoltea. Sadrži kompleks supstanci protiv iritacije i momentalno umiruje kožu.

Tekstura same maske je gusta i kremasta pena koja se 10ak minuta ostavi da deluje, nakon čega sledi relax masaža lica vrata i dekoltea.
Posle ove maske koža je pročišćena i baršunastog izgleda.

Nadamo se da ćete i vi koji niste probali ovaj tretman biti oduševljeni!