Dermo OXY -
TRETMAN SA KISEONIKOM

Kome je namenjen tretman?

Tretman je namenjen svim tipovima i stanjima kože.

Kiseonik osvežava kožu. Stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože i daje efekat veće kompaktnosti i živosti. Dakle, kiseonik plus serumi koji se apliciraju u toku procedure licu će dati blistav i sjajn izgled. Smanjuju se iritacije , poboljšan je pH balans kože,  hidriranost takođe. Kiseonik ima odlično dejstvo protiv upala i bakterija na koži.

O aparatu Dermo oxy...

Tretmani pomoću DERMO OXY-ja su neinvazivni i nemaju neželjenih efekata. Specijalna Vecom tehnologija omogućava izvođenje ovog tretmana putem izolovanja kiseonika od ostalih gasova i atmosfere radi poboljšanja efekata.

Kiseonik kupka

Omogućava da čist kiseonik uđe u dublje slojeve kože i kao eliksir mladosti je za sve ćelije jer im omogućava bolju ishranjenost i drenažu nus produkata.

Tečni kiseonik

Upotrebljavamo ga sa serumima prema tipu kože ( peptidi, lift seruma, vitamin C, hyaluron, collagen). Ima mogućnost regeneracije, zaceljivanja, pojačava efekat seruma.

Jet peel

Blagi piling za sve tipove kože, nakon kojeg je lice zategnuto, sjajno , zdravog izgleda i kompaktne kože.

Kiseonik maska

Kraj svakaog oxy tretmana je fenomenakna oxy maska. Osvežiće dodatno kožu i relaksirati kompletno telo.

Stanje kože obeležavaju znakovi starenja kože uzrokovanog oksidacijom, što uključuje bore, nedostatak elastičnosti, oštećenja kapilara i keratizacija. Ten je bledog izgleda a koža pokazuje znakove dehidratacije. Kiseonik je idealan način da vaša koža zablista.

Tretman traje oko 50 min. Nakon tretmana koža lica je sjajna, kompaktna , blistava, savršeno zdravog izgleda. Kao i subjektivni osećaj punije i zdravije kože.