MULTIACTIVE BEAUTY FILLER SHOT

Afrodita PROFESSIONAL

Shot

mala doza visokokoncentrovanog sadržaja, upotrebljava se u svrhu postizanja efekta, brzog rezultata. Čudesni kozmetički sastojci za kojima koža žudi bez obzita na godine, tip i stanje. Multiaktivni shotovi za lepotudeluju na vitalne životne funkije kože. Intenzivno oživljavaju, aktivno podmlađuju, dubinski i dugotrajno hidriraju, uklanjaju pigmentne fleke, koža je privlačna, zdrava, blistava i sjajna!

Hyaluron i B5 boost shot

Intenzivni hidrantni booster za trenutni vidljiv efekat i dugotrajno poboljšan nivo vlažnosti. Izuzetan je i za osetljivu kožu jer snagom vitamina B5 koji umiruje i smanjuje osetljivost i jača njenu otpornost.

Instant oxygen power shot

Nenadmašan podmlađujući aktivator sa čistim kiseonikom za trenutni osećaj nove svežine i energije. Stimuliše obnavljanje kože i vidljivo je podmlađuje.

C vitam super shot

Pigmentacijski korektor za intenzivno poboljšanje stanja kože . Deluje protiv hiperpigmentacija. Posvetljuje ten, uklanja pigmentne mrlje.

Retinol shot

Intenzivno obnavlja ćelije kože. Stimuliše sintezu kolagena, elastina i hyaluronske kiseline. Intenzivno utiče na smanjenje bora. Učvršćuje strukturu kože. Ujednačava ten i utiče na smanjenje pora.

Bakuchiol phyto Retinol shot

Bakuchiol je 100% prirodni biljni ekstrakt koji se dobija iz semenki biljke Babchi i koristi se za ublažavanje različitih kožnih problema.

  • Smanjuje dubinu bora
  • Hiperpigmentaciju
  • Komedone i bubuljice

Beauty shotove upotrebljavamo u protokolu kozmetičkih tretmana u zavisnosti od tipa, stanja i dobi kože. U sinergiji su sa aparatima: mezoporacijom, mezoterapijom bez igle, kiseonik aparatima, ultrazvukom. I efekat je vidljiv nakon tretmana.

Takođe su dostupni za produženu negu kao deo jutarnjih i večernjih rituala nege kože.