Jaki
antioksidansi,

jaki anti age
tretmani.

Novi antiOx Fresh tretman!

Radikalna zaštita protiv starenja kože

Poznato je da konzumiranje šećera nije dobro za organizam ( zube, gojaznost, podstiče dijabetes). No, vrlo malo ljudi zna da previše šećera takođe oštećuje kožu te je jedan od glavnih uzroka preranog starenja kože, pojave akni, rozacee i ekcema. Destruktivni biohemijski proces koji lagano,, zašećeruje,, vašu kožu naziva se glikacija. Posljedice ovog teško izgovorljivog fenomena moguće je izbeći – koristeći visoko kvalitetne antioksidanse koji će aktivno delovati na posljedice glikacije – oksidativni stres i stvaranje slobodnih radikala.

REVIDERM OPC proizvodi već su više od 20 godina bestselleri – sa razlogom! Revolucija koju su napravili u nezi i zaštiti kože od stresa i slobodnih radikala još uvek traje. Odnedavno je REVIDERM OPC porodica obogaćena za dva nova proizvoda – anti-glycation OPC concentrate i OPC Fluid forte – koje koristimo u novom AntiOx Fresh tretmanu koji možete isprobati samo u REVIDERM centrima.

OSNOV TRETMANA ČINE SLEDEĆI KORACI:

  1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)
  2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste
  3. Mikrodermoabrazija
  4. OXY II step
  1. OXY III step
  2. Anti-glycation OPC concentrate
  3. Hydrolage maska
  4. OPC fluid forte
  5. Secret foundation serum skin finish

Zablistajte uz pomoć OPC-a najjačeg antioksidansa na tržištu

REVIDERM je podstakao pravu REVOLUCIJU u obnavljanju i zaštiti kože uz pomoć OPC formulacija. REVIDERM OPC kreme već su godinama bestselleri kojima zbog njihovih izvanrednih rezultata klijentice i klijenti bezrezervno veruju. OPC je izuzetan antioksidans – čak 18 puta snažniji od snažnog Vitamina C, stoga ne čudi što radikalno podmlađuje i štiti kožu.

REVIDERM OPC proizvodi koje koristimo u koraku završne nege

Preparati koje koristimo u koraku završne nege apsolutna su novost na tržištu. Uz standardni OPC antioksidans, dodatno su obogaćeni Vitaminom C, Vitaminom E i hijaluronom i predstavljaju pravu vitaminsku bombu za kožu lica.

Anti-glycation OPC concentrate

Koncentrat aktivnih sastojaka koji osim OPC-a sadrži i ekstrakt japanske šljive te francuskog morskog bora, poseban je po tome što ne sadrži lipide te je iz tog razloga pogodan za apsolutno sve vrste kože. Za kožu s izraženim, vidljivim kapilarima ovaj je koncentrat pun pogodak.

Dodatno sprečava stvaranje hiperpigmentacijskih fleka i neprirodnog žutila kože kao i elastičnih kapilara.

OPC fluid forte predstavlja sjajan dodatak dnevnoj rutini. Idealan je za osobe koje ne vole da osete težinu na koži , nego traže teksture sa niskim udelom lipida koje će hidrirattkom hijalurona. i dod i vlagom obogatiti i nahraniti kožu a istovremeno imaju snažnu moć upijanja. Iz tog razloga je ovaj fluid najbolja varijanta za negu mešovite kože a posebno je delotvoran u kombinaciji sa anti glycation OPC conentrate. Osim što štiti kožu od preuranjenog starenja, osigurava joj dodatan boost volumena i elastičnosti s dodatkom hyalurona.